Home

Nieuws 1 reactie

Vermiste Helmonder mogelijk bij boer of tuinder

Helmond - De familie van de 67-jarige vermiste Helmonder Willy Voss vermoedt dat de man mogelijk een schuilplek op het platteland heeft gezocht.

De man wordt sinds zaterdag vermist. Willy Voss vertrok voor een fietstochtje met alle spullen bij zich, die hij nodig heeft om zijn ziekte - Diabetes 1 - onder controle te houden. Zijn familie vermoedt dat hij mogelijk een schuilplaats heeft gezocht, toen het zaterdagmiddag hard ging regenen. Gezien zijn belangstelling voor de natuur en voor paarden, is het aannemelijk dat hij een schuurtje of een andere schuilplek bij een boer of tuinder heeft gezocht. De man had voor maximaal één dag medicijnen bij zich.

De familie heeft sinds zaterdagavond grootscheepse zoektochten opgezet, onder meer in de omgeving van de Stabrechtse Heide bij Helmond. Schoondochter Laurien Voss-Hanegraaf vraagt mensen contact op te nemen met de politie, als ze Willy Voss vinden. Er is geen vermoeden dat er sprake is van een misdrijf.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Laurien Voss-Hanegraaf

    We proberen ook social media in te zetten en zijn te volgen op @WVossvermist. We proberen zoveel mogelijk volgers te vinden.

Of registreer je om te kunnen reageren.