Home

Nieuws 315 x bekeken

Varkens Vandaag haalt zo'n 50.000 euro op

Horst – De stichting Varkens Vandaag die positieve publiciteit wil genereren voor de varkenssector heeft op de oprichtingsvergadering rond de 50.000 euro toegezegd gekregen voor publiciteitsactiviteiten. Dat meldt de Stichting bij monde van communicatiedeskundige Ingrid van der Sterren.

Zo’n 175 aanwezigen in Boekel hebben aangegeven dat ze tegen betaling van 250 euro per stuk zogenoemde sterren kopen bij de Stichting.

Tijdens de oprichtingsvergadering waren er zo’n 500 aanwezigen. Behalve de sterrenkopers hebben er tientallen mensen aangegeven dat ze publiciteitsprojecten willen adopteren. Tien mensen hebben ideeën voor een voorlichtingsproject ingediend. Verder waren er verscheidene mensen die hebben aangegeven een donatie te doen of Vriend willen worden van de sector.

Of registreer je om te kunnen reageren.