Home

Nieuws 157 x bekeken

Van Geel voorgedragen als Eerste vice-voorzitter CDA

Den Haag – Pieter van Geel (1951) is door het Partijbestuur van het CDA voorgedragen als Eerste vicevoorzitter. Van Geel is voormalig fractievoorzitter van het CDA in de Tweede Kamer en van 2002 tot 2007 was hij staatssecretaris van Milieu.

”We hebben de wind tegen en de weg naar herstel loopt berg op. Juist dan hebben we iedereen nodig. Ik wil mijn kennis en ervaring benutten om samen met alle CDA leden de weg naar herstel vorm te geven. Dat is nodig omdat wij een boodschap hebben die in deze tijd van ontworteling en instabiliteit gehoord moet worden en het verschil kan maken”, aldus Van Geel.

Tijdens het partijcongres van het CDA, op 29 oktober in Utrecht, wordt gestemd over de nieuwe functie voor Van Geel.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.