Home

Nieuws 211 x bekeken laatste update:20 jun 2014

Subsidieregeling Jonge Landbouwers 3 oktober open

Assen – Jonge boeren kunnen vanaf 3 oktober tot en met 11 november dit jaar subsidie aanvragen voor investeringen in grond, gebouwen, machines, verplaatsbare installaties en overige landbouwinvesteringen.

Dit meldt agentschap Dienst Regelingen. De subsidie is voor ondernemers jonger dan 40 jaar en die minder dan drie jaar geleden een bedrijf hebben overgenomen of zijn gestart.

Nieuw dit jaar is dat de aanvrager een offerte van een geplande aankoop of opdracht moet meesturen. Per investering moet de gespecificeerde offerte meegestuurd worden waaruit de subsidiabele kosten blijken.

De subsidiabele kosten zijn maximaal 100.000 euro met een minimum van 20.000 euro. De maximale subsidie is 25 procent van de subsidiabele kosten. U kunt dus minimaal 5.000 euro en maximaal 25.000 euro subsidie ontvangen.

Aanvragen via ’Mijn dossier’ van het DR-Loket. Meer informatie via mijn.rvo.nl.

Of registreer je om te kunnen reageren.