Home

Nieuws 335 x bekeken 1 reactie

Same Deutz-Fahr en Topcon werken samen aan precisielandbouw

Treviglio – Same Deutz-Fahr (SDF) gaat samen met Topcon Precision Agriculture samenwerken bij de ontwikkeling van GPS-besturing en andere systemen voor precisielandbouw. De producten zijn bedoeld voor zowel trekkers als maaidorsers van SDF en zullen onder de merknaam Agrosky op de markt worden gebracht.

”Precisielandbouw wordt steeds belangrijker, vooral in West-Europese landen waar Same Deutz-Fahr nadrukkelijk aanwezig is”, aldus Franco Artoni, verkoopdirecteur van het bedrijf. De nieuwe Agrosky-producten voor zullen worden gepresenteerd aan de markt tijdens de Agritechnica 2011, die plaatsvindt van 15 tot en met 19 november.

Eén reactie

  • no-profile-image

    geweldig nieuws, weer een speler op de markt
    makkelijk uitwisselbaar al die koninkrijkjes
    en wie is de grote verliezer

    juist ja de boer

Of registreer je om te kunnen reageren.