Home

Nieuws 920 x bekeken

Plukon Royale wordt Plukon Food Group

Wezep – Pluimveevlees-onderneming Plukon Royale verandert zijn naam vanaf 8 oktober in Plukon Food Group.

Dat heeft het bedrijf vrijdag bekendgemaakt. De nieuwe naam dekt beter de lading van Plukon’s huidige activiteiten, zo meldt de directie. Plukon is de laatste jaren vooral sterker geworden in de productie en vermarkting van verder bewerkte gemaksproducten.
Plukon Royale was een samenvoeging van de namen Plukon Poultry en la Royale, het merk van het door Plukon overgenomen bedrijf Vleesch du Bois. Plukon heeft de afgelopen jaren echter ook de Pingo Group, Flandrex en Maiski overgenomen.

De bedrijven van Plukon Food Group zullen een meer herkenbare Plukon-uitstraling krijgen, zo meldt het bedrijf. Dat gaat straks ook gelden voor de Duitse Stolle Groep. Plukon maakte vorige maand bekend dat het dit bedrijf wil overnemen. Deze overname komt naar verwachting voor het eind van deze maand helemaal rond.

Of registreer je om te kunnen reageren.