Home

Nieuws

PT: sociale besluitvorming stil tot na schapdiscussie

Zoetermeer – Het Productschap Tuinbouw (PT) schrapt een sectorcommissievergadering voor sociaal economische onderwerpen om de toekomstdiscussie af te wachten. Medio november verwacht het PT de interne discussie over toekomstige taken af te ronden middels een bestuursbesluit.

Het PT verwacht dat strategische discussie de begroting en budgetten voor de sociaaleconomische commissie zal raken. Daarom is de vaststelling van het jaarplan en begroting voor 2012 voor sociale onderwerpen nu niet zinvol, laat het PT weten. De vergadering stond voor maandag gepland.

Of dit betekent dat nu vooral sociaaleconomische taken zullen sneuvelen, kon de PT-woordvoerder niet zeggen. Andere sectorcommissievergaderingen die gepland staan voor de komende weken gaan vooralsnog wel gewoon door.

Of registreer je om te kunnen reageren.