Home

Nieuws 758 x bekeken 64 reacties

'Lustdief' steelt gebruikte laarzen van boer

Groningen - Een melkboer uit Grootegast is jarenlang slachtoffer geweest van een lustdief.

De dief pikte tussen 2004 en 2010 gebruikte laarzen uit de melkstal om deze voor zijn seksuele bevrediging te gebruiken. Dat bleek vrijdag tijdens de rechtszaak tegen de 37-jarige dief uit Feerwerd.

Hij zegt een seksuele kick te krijgen van de geur van gebruikte mannenlaarzen. Opmerkelijk genoeg zette hij altijd andere laarzen terug in de stal, die hij vies had gemaakt in een poging de diefstal te verdoezelen.

De boer ging niet akkoord met deze bijzondere ruilhandel en hing uiteindelijk zelfs een camera op om de dief te betrappen. De politie vond vervolgens tien paar gestolen laarzen terug op de zolder van de lustdief. Die kreeg van de rechter een boete opgelegd van 1.000 euro, waarvan 500 euro voorwaardelijk.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  jan warmenhuizer

  Ha ha ha. En nou wipt die malloot natuurlijk over op de Lieslaarzen en Waadbroeken van de Zoutkamper vissers. Dus mannen: let op uw seack!

 • no-profile-image

  katja

  Hij kan de rijlaarzen van mijn oom wel krijgen, want die is allebei zijn benen kwijtgeraakt!

 • no-profile-image

  kuipje

  Laarzen? Hij ziet er geen been in!

 • no-profile-image

  Katrien

  Het zou zo maar kunnen dat die eikel een WUR-student is. Hier op de Nudeflat zijn al vaker ladiesboots en knielaarzen besmeurd met berenschot. Gedsie. Brrrr!

 • no-profile-image

  Het loopt gesmeerd .

 • no-profile-image

  kathelijne

  Kat, het is Grof! Zet jouw latex lieslaarzen maar paraat naast jouw voordeur. Met een fikse mensenklem erbij. Dan kan de Wageningse politie vannacht de buit binnen halen! .

 • no-profile-image

  Bluf.

 • no-profile-image

  katrien

  Het was Grof kat. Ik vond zijn eikel in de neus van mijn laklaars. Maar ik heb er lak aan en smeet hem in de Gft-bak!

 • no-profile-image

  Waar fantaseren jullie nog meer van???

 • no-profile-image

  Katja

  Verrek Kat, hij is 'd'r nog. Een Tamme tukkel zonder eikel. Hi, hi, hi!

 • no-profile-image

  Waar fantaseren jullie nog meer van???

 • no-profile-image

  kat

  Van makke beren zonder ballen!

 • no-profile-image

  Saai hoor!!!

 • no-profile-image

  katrien

  Van grof besneden fethisjisten!

 • no-profile-image

  Grof haal het niet aan met dit soort vrouwen, je kent ze wel kleding van de kringloop, altijd stinken naar uien en andere welriekende groeten om de smaak van vlees te compenseren. Je moet ze minimaal een uur in bad zetten en laten weken en dan nog ruik je ze . Zelfs de laarzen zijn niet meer schoon te krijgen, die idioot van hier boven had ze laten staan

 • no-profile-image

  katja

  Lunterse hotemetoot, je kunt hier gratis in een van mijn beautysalons op de Zuidas een facelift krijgen. We zetten je dan met allebei je voeten in een speciebak vol zoutzuur. Dat lost al jouw problemen op!

 • no-profile-image

  Het is me een kat.... eh K.U.T wijf.

 • no-profile-image

  Katja

  Fijn zo Grof, ik schuif er nog wel een speciebak naast!

 • no-profile-image

  Ben je een bouwvarken dan?

 • no-profile-image

  katja

  Néé. Probleemoplosser en afvoerontstopper!

 • no-profile-image

  Ik zag gister nog twee van die linkse vrouwen lopen in lompen in wageningen. Het barst ervan in wageningen vlgs mij zitten er op Groningen na in heel Nederland het meest van deze gasten in Wageningen . Het is ook heel apart dat bijna alle gemeenten in de Gelderse vallei een CDA of VVD meerderheid heeft. Behalve wageningen D66 en SP en de PVDA voeren hier de boventoon. Wageningen komt ook altijd geld te kort moeten ze weer een deal sluiten met de provincie . Nee de laarzenlikker zal zich niet in wageningen wagen met al die linkse gasten en hun stinkende eco-laarzen

 • no-profile-image

  Ik zag gister nog twee van die linkse vrouwen lopen in lompen in wageningen. Het barst ervan in wageningen vlgs mij zitten er op Groningen na in heel Nederland het meest van deze gasten in Wageningen . Het is ook heel apart dat bijna alle gemeenten in de Gelderse vallei een CDA of VVD meerderheid heeft. Behalve wageningen D66 en SP en de PVDA voeren hier de boventoon. Wageningen komt ook altijd geld te kort moeten ze weer een deal sluiten met de provincie . Nee de laarzenlikker zal zich niet in wageningen wagen met al die linkse gasten en hun stinkende eco-laarzen

 • no-profile-image

  Katrien

  Boertje, je moet niet foraal gaan stotteren hoor. Een keer zo'n psalm is wel genoeg. Van alle gemeenten in die door God verlaten Gristelijke Vallei is Wagenigen de enige met een nog niet verkankerde politieke signatuur. Het is maar dat je het weet.
  Ik draag helemaal geen eco-laarzen maar heel lange sexy knieboots van Latex, gevoerd met uitheemse penishuid! Zo: en ga jij nou maar gauw jouw bedstee in.achter de schapenwiollen directoire van boerin lunteren.

 • no-profile-image

  Aha ons links individu voelt zich aangesproken . Dacht dat ik het niet tegen jou had?. Dacht dat jij beautysalons enzo had?. Dus je loopt ook in lompen en stinkt ook naar smerige groenten die die een normaal mens niet lust?. Je zal wel bij die parasiteerende kraakbeweging zitten in Wageningen,deze gasten kunnen alleen maar hun hand ophouden en proberen voor niks te wonen zodat ze de hele dag niks kunnen doen

 • no-profile-image

  Katrien

  Stomme Lunterse boerenpuntjepuntjepuntje! Ik ben KATRIEN en woon al jarenlang op de NUDEFLAT in wageningen. Niks kraak, het is al jarenlang mijn eigen flat!! Dat jij te stom bent om mij van mijn zusje Katja (inderdaad: zij heeft twee beautysalons op de Zuidas) en van mijn andere zusje Kathalijne (die in Bergschenhoek woont en aan de Erasmusuniversiteit werkt) te onderscheiden zegt heel erg veel over jouw bekrompen verstandelijke vermogens. Maar daar ben je dan ook boer voor, zullen we maar denken!

 • no-profile-image

  katja

  Hoi Kat, zullen we die hufter uit Lunteren eens gaan trakteren op een vitaminenrijke salade nichoise met Rammenas, Pastinaak, Dolle Kervel, Wilde Marjolein, Artisjokken, Mierikswortel, Snijbiet en Postelein? Want die culinaire analfabeet kent alleen maar stamppotten van maandenlang gedragen jaegerondergoed en aan de tenen vergroeide boerenzweetsokken. Gedsie!

 • no-profile-image

  Kutja : zijn al je smeersels op dieren of op mensen getest??
  IK denk zelf ook op dieren. Flink hoor.

 • no-profile-image

  katja

  De schoonheidsmiddelen uit onze salon worden Uitsluitend samengesteld met plantaardige grondstoffen en zijn ook uitsluitend bestemd voor menselijk gebruik en niet als voedingssupplement voor dieren. Grof, wij hebben een superb ontharingsmiddel dat zowel bestemd is voor lichaamsbeharing als voor het spoelen van de mond. Iets voor jou? .

 • no-profile-image

  Maakt niet uit wie je bent of hoe je je voordoet je blijft een extreem linkse anarchist . Mensen zoals jullie kunnen alleen maar schoppen en kankeren op de gevestigde orde. Triest hoor. Mischien is hulp hier op zijn plaats, Al dan niet vrijwillig

 • no-profile-image

  jan warmenhuizer

  Ach Kat, laat die romp op klompen toch gewoon links leggen. Wij staan ons leven lang al op de bres voor die kloteboeren. maar alles wat we terug krijgen is stront, drek, drijfmest en vergiftigd voedsel..Zo bennen die zultkoppen nou eenmaal!

 • no-profile-image

  @ Jan . inzake dat vergiftigd voedsel weet ik niet. Wel is in de vertrouwelijke rapporten van het ministerie te lezen dat men chemisch verontreinigde grondstoffen opmengt of vermengt met veevoeder zodat het onder de grenswaarde blijft. De enorme grote economische belangen prevereren boven volksgezondheid aldus rapport en de strategische invloed van enkele grote bedrijven zijn te hoog. De opbrengsten uit deze illigale handelingen die weer worden geinvesteerd , kunnen derhalve een geldelijke doorwerking hebben in de bovenwereld. ( aldus vertrouwelijk raport van ministerie )

 • no-profile-image

  jan warmenhuizer

  Beste Producent Brabant, ik was een beetje over de rooie door die stomme reacties en wil helegaar geen individuele boer van smeerlapprijen betichten. Want ik ken er ruim genoeg om te weten dat die mensen keihard werken om goeie producten te leveren en daar vaak maar amper van kennen leven. Maar de overheid meet al jarenlang met criminele maten en stelt het belang van volksgezondheid en miljeu ver beneden dat van het agrikapitalisme. Wij burgerconsumenten worden via ons voedsel dag na dag volgepropt met antibiotica, immuniteitsverdelgers, persistente gifstoffen, kankerverwekkers, stapelgiffen als dioxines en ga zo maar door. Je heb helemaal gelijk, dat aan het monetaire vangnet van de profijten van al die gifmengerij de "heren" uit de bovenwereld zitten. Als de consument dat te weten komt, dan kon gerust de pleuris wel eris uitbreken!

 • no-profile-image

  herkouwer

  Was het maar waar Jan. Maar in deze ingedutte en van oerstom RTL/SBS en Telegraafvolk vergeven langselkaarheenleving zal het echt nooit meer zover komen. Men laat zichzelf en alle verwanten, vrienden en kennissen nog liever door overheidsgecertificeerd landbouwgif uitroeien dan dat men voor de goede zaak in het geweer komt. Een hersendood land om zich voor te schamen!

 • no-profile-image

  Schamen ja , dat is het juiste woord moet je vooral doen. Ik raad het agd aan om mensen met proeflidmaatschap te weren uit deze forums zodat ze weer gebruikt kunnen worden voor betalende leden die door lieden zoals hier onder voor alles en nog wat worden uitgemaakt. Het is schandalig hoe deze gasten tekeer gaan en onwaarheden spreken op deze toch als betrouwbaar bekend staande site. Alles wat niet in het straatje van deze mensen past moet het hier ontgelden. Het zou me trouwens niks verbazen als al deze vuilspuiterij van 1 persoon komt

 • no-profile-image

  herkouwer

  Boertje, jij kunt er gewoon niet tegen dat de naakte waarheid hier virtueel zwart op wit wordt verteld. Wij hebben afgelopen jaren al heel wat verborgen zaken over het voetlicht gesleurd, ook al willen slaafse allesslikkers zoals jij dat niet zien. Zelfs mensen als Henk van de Pol en de Kritische Lezer worden door jou en andere als fantasten op een hoop gemieterd. Jullie willen gewoon je hersens niet gebruiken.

 • no-profile-image

  Zielige mensen met hun zgn verborgen zaken hahahaha .De enigste verborgen zaken hier zijn de vele e mailadressen van sommige lieden . Hahaha hier worden ze net als in de gewone maatschappij niet serieus genomen. Elke reactie hier geplaatst door iemand krijgt een onbeschofte tegen reactie van deze zgn (onderzoekers) Laat me niet lachen, uitgekotst door de maatschappij dus ook door buren enz . Levend van een uitkering En zich dan ook nog onderzoekers noemen?. Hahaha wat een komieken

 • no-profile-image

  katrien

  Van harte proficiat Lunters Boertje. Op Alle Fronten pis jij naast de pot. Op zichzelf een hele prestatie bij een diameter van 1.75.m! Pas maar op dat je niet over de rand kiepert. Want voor je het weet ben je mestoverschot. Of landbouwgifkikker!.

 • no-profile-image

  Geweldig gelijk een tegen reactie van het eco-onderzoekertje had ook niet anders verwacht. Ze trekt haar of zijn conclusie al bij het lezen van andermans reactie over hoe iemand eruit ziet, over iemands geaardheid en geloof. Dit is gewoon niet te geloven vlgs mij is deze ecofanaat helderziend . Maar helaas alles wat er beweerd wordt door deze idioot raakt kant noch wal, dus houd je nu maar bezig met waar je goed in bent ,en dat is vlgs mij parasiteren op de samenleving .

 • no-profile-image

  katja

  Precies wat jij al dacht Kat: een rechtse landbouwgifkikker!

 • no-profile-image

  Met dat gif worden we met zn allen wel steeds ouder ra ra ra
  hoe kan dat???

 • no-profile-image

  Katja ,Warmenhuixen, Katrien Jan KLaassen en hoe heet dat andere pseuniniem ook al weer? O ja herknauwer allemaal 1 en de zelfde persoon kun je zien aan reactie dat hij of zij geeft. Je krijgt op deze manier wel veel medestanders voor je standpunten . Hoe deze persoon dat doet vind ik wel knap maar hetzelfde geintje haalde men vroeger ook al in de DDR uit . Op een reactie van de regering zoveel mogelijk reactie s laten plaatsen van medestanders. Was toch Groningen Kat(ja)? is altijd al links broeinest geweest.

 • no-profile-image

  Kat

  Helemaal mis Boertje. Dit heeft niks met de DDR of met links te maken. Dit is gewoon extreem rechtse oliedomme krotenkokers pesten. And by the way: ik ben niet Katja of Katrien, maar Kathalijne

 • no-profile-image

  Alweer een ander Pffff je bent er maar druk mee . Zet alles eens op een rijtje en lees eens goed , is allemaal 1 en de zelfde. Waar kom je straks mee? Marcus Bakker soms?. Je valt steeds meer door de mand met je neo-communistische opvattingen

 • no-profile-image

  kat

  Idioot.Ik ben Kathelijne Oudeshoorn en werk al jarenlang als senior-onderzoeker aan de Erasmus Universiteit. Niet te verwarren met mijn zusje Katrien, die universitair hoofddocente is in drie diverse studierichtingen van de WUR.(horen, zien, zwijgen!) En al helemaal niet te verwarren met onze oudste en knapste zus Katja, die twee heftige beautysalons aan de Zuidas en vier dubbele ramen aan de Wallen uitbaat. Wij noemen haar nering altijd "Klein Yab Yum"! Wij heten allemaal Kat, omdat onze ouders stapelgek waren op poezen. Je weet wel, die aanhankelijke huisdieren waarvan jagers er jaarlijks meer dan 20.000 afknallen! . .

 • no-profile-image

  weter

  Waarom steelt deze lustdief gebruikte laarzen ????Waarschijnlijk is hij in zijn jeugd sexueel misbruikt ,voor hem is er nooit een oplossing gekomen door een aan gepaste therapie.Gevolg zulke mensen worden zelf dader uit een soort wraak.Alle reacties zitten op het zelfde belachelijke spoor.

 • no-profile-image

  katrien

  Weter, en als het nou eens zo is dat die laarzenlikker vroeger alle goedbedoelde hulp aan zijn laars gelapt heeft? Voorlopig doet hij er weinig kwaad mee. Het wordt pas ernstig als hij zich gaat vergrijpen aan laarzen die fysiek in gebruik zijn!

 • no-profile-image

  En ze leefde nog lang en gelukkig. Wat een onzin allemaal begint gewoon een soap te worden met die Oudeshoorn schelden tieren .En ja van die ramen geloof ik wel als je een vrouw bent.(aan je taalgebruik te horen zit je er zelf ook )

 • no-profile-image

  katja

  OUDSHOORN is de naam boertje. We zijn met drie zusjes, maar je mag ons gewoon allemaal Kat noemen. Want we zijn écht heel poezelig!

 • no-profile-image

  Die muts kan niet eens haar naam 2x goed schrijven.
  Wat ben je toch lekker blond.

 • no-profile-image

  kat

  Wij zijn gewoon K3 uit de Ronde Venen en wij zijn helemaal geen blondines, maar brunettes!

 • no-profile-image

  Grijze dozen met ontplofte mollen zul je bedoelen !!!

 • no-profile-image

  jan warmenhuizer

  Koest Wessel. Hok in en mooi af !!!

 • no-profile-image

  weter

  Toch lopen er meer slachtoffers van sexueel geweld rond dan men denkt,die er nooit over hebben kunnen praten met iemand omdat het vroeger een groot tabou was.Niet alleen de pastoors zijn daar verantwoordelijk voor,maar ook sommige huisvaders die op de eerste rij in de kerk zaten vroeger.Deze lustdief is waarschijnlijk meer slachtoffer dan dief!!!!!!! Iedereen kan beter ophouden met hem belachelijk te maken.

 • no-profile-image

  katrien

  Niet alleen pastoors en huisvaders, Weter. Zoals Andries Knevel eergister aan het licht bracht in De Vijfde Dag doen ook dominees daar aan mee. Maar hoe al dat gajes van iemand een gedragenlaarzenfetisjist kan maken ontgaat me eigenlijk een beetje.

 • no-profile-image

  jan warmenhuizer

  Al dat hypocriete GGGGristelijke volk deugt niet Katrien. Die be

 • no-profile-image

  JAN WARMENHUIZER

  Ik wou dus zeggen: die bennen het licht en gehoor nog niet waard! GGGGGGRistenen bennen het vuil en het schroot der aarde in optima forma. Zij staan Alle positieve ontwikkelingen al,eeuwen in de weg. En zij zouden motten verdwijnen! NU! . .

 • no-profile-image

  Je schrijft lekker intelligent Jan!

 • no-profile-image

  jan warmenhuizer

  Vooruit Grof, je hok in een braaf af. Ga maar lekker baliekluiven!

 • no-profile-image

  weter

  Katrien,Volg het proces ronald jansen in belgie.Deze drievoudige lustmoordenaar is in zijn jeugd door zijn vader sexueel misbruikt.Dan is deze lustdief nog maar een beginneling,volgens mij heeft deze man dringend therapie nodig.Jan Warmenhuizen,als maar 0,1% van alle pastoors en huisvaders kinderen misbruiken hoeft men alle kristenen niet van de wereld te jagen.

 • no-profile-image

  Je schrijft lekker intelligent Jan!

 • no-profile-image

  Die Jan warmerhuizer kan beter een borreltje minder nemen als die wat schrijft !!!

 • no-profile-image

  Weter,sexueel gestoord gedrag hoeft niet per definitie te ontstaan uit sexueel misbruik. Het zijn mensen die sociaal geïsoleerd zijn en vaak contact stoornissen hebben. Ze hebben vaak in hun jeugd een verbroken hechting gekend met vooral hun moeder.

 • no-profile-image

  jan warmenhuizer

  Weter, ik zeg niet dat ze van de wereld gejaagd motten worden, ze motten vanzelf gewoon terug de hel in! Wessel, ik ben geheel en al onthouder en vergeet nooit wat! Mozes, een verbroken hechting met de moedermem leidt tot het oidipuscomplex. Daar bennen we helegaar klaar mee als dat in Fryslan uitbreekt.

 • no-profile-image

  herkouwer

  Inderdaad Jan, Dan wordt dat dus het
  Knoeidiepoestrauma van de Kontermansbrei! It is mei sizzen nét to dwan, nou?

Laad alle reacties (60)

Of registreer je om te kunnen reageren.