Home

Nieuws

Lichaam Willy Voss gevonden

Lierop – Het stoffelijk overschot van de vermiste Helmonder Willy Voss (67) is zondagochtend in de bossen bij Lierop aangetroffen.

De man is aan natuurlijke oorzaken overleden. Uit onderzoek is gebleken dat er sprake is van een natuurlijk overlijden en niet van een misdrijf. De Helmonder ging zaterdagmiddag 27 augustus met zijn fiets van huis weg en was sindsdien spoorloos.

De afgelopen week is uitgebreid gezocht door familie, vrienden en de politie. De familie riep boeren en tuinders en andere bewoners van het platteland op te kijken in mogelijke schuilplaatsen. De zoektocht leverde echter niets op.

Het lichaam van de man, die aan suikerziekte leed, is zondagmorgen door een wandelaar gevonden in de buurt van Lierop.

Of registreer je om te kunnen reageren.