Home

Nieuws 1 reactie

Kabinet wil minder regels in nieuw mestbeleid

Den Haag – Het kabinet wil in het nieuwe mestbeleid een poging doen de administratieve lasten met 47 miljoen euro te reduceren.

Dit staat in de ’Voortgang Programma Regeldruk Bedrijven 2011 – 2015, die minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (ELI) naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Het gaat in totaal om zo’n honderd maatregelen die het bedrijfsleven ruim 1,6 miljard euro aan besparingen moeten opleveren, aldus het ministerie.

Voor het mestbeleid is de inzet om de administratieve lasten te reduceren met 47 miljoen euro in de jaren 2011 tot en met 2015. In de visie mestbeleid die in september 2011 aan de Tweede Kamer zal worden toegezonden wordt ingegaan op de vraag of en zo ja welke regels vanaf 2015 nodig zijn om de omvang van de mestproductie te beheersen.

Eén reactie

  • no-profile-image

    En zo werd de blunder weer eens netjes weggewerkt....

Of registreer je om te kunnen reageren.