Home

Nieuws 6 reacties

Jan Vullings nieuwe hoofdredacteur agd.media

Doetinchem - Agd.media heeft een nieuwe hoofdredacteur. Jan Vullings (50) volgt Roel Leferink op.

Vullings was tot nu toe chef van de redactie Nieuws en Markt van agd.media (voorheen Agrarisch Dagblad) en is bijna twintig jaar in dienst bij uitgeverij Reed Business.

Hij heeft naast Agrarisch Dagblad ook gewerkt voor de vakbladen Boerderij, Pluimveehouderij en Het Schaap. Leferink (44) is sinds kort editorial director bij Reed Business in Doetinchem.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  paul baeten

  gefeliciteerd vullings

 • no-profile-image

  mijn felicitaties Jan
  misschien kun je de discussies gevoerd op deze site naar een iets hoger nivo tillen
  wartaal van 1 ongenuanceerde deelnemer die onder diverse namen opereert zoals Katja, Kat e.d. kunnen beter gefilterd worden omdat het alleen maar schelden en tieren is wat hij of zij schrijft. alles wat echt ongepast is wegfilteren zo mogelijk

 • no-profile-image

  Misschien kan Jan Vullings zorgen dat de fora "chauffeur met teveel kippenmest in Duitsland" en "Puber verdubbelt omzet mesthandel" teruggeplaatst worden. Ze filteren bij het AGD de verkeerde bijdragen. Menigeen kan op deze fora lezen hoe we als boeren belazerd worden door het ministerie van (toen) landbouw. Nogmaals de vraag: van wie moesten deze fora verdwijnen?

 • no-profile-image

  Met wartaal van dierextremisten als Katja, Kat e.d. krijg je wel in de gaten hoe het denken van deze mensen in elkaar zit.
  Ik ervaar het als boeiend.

 • no-profile-image

  daar heb je een punt Mozes en smaken verschillen nietwaar?

 • no-profile-image

  Ilse

  Gefeliciteerd Jan! Veel succes op je nieuwe post!

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.