Home

Nieuws

Holland Flowers Festival naar CNB Bovenkarspel

Bovenkarspel – Het Hollands Flower festival heeft woensdag bekend gemaakt dat deze grootste binnenshow van voorjaarsbloeiende gewassen volgend jaar februari niet meer wordt gehouden in Agriport in Middenmeer, maar in de ruimte van het CNB koel- en preparatiebedrijf in Bovenkarspel.

Door de uitbreidingen van de bedrijven die in Agriport zijn gevestigd is daar onvoldoende ruimte voor zo’n grote show. HFF-voorzitter Wim Boon hoopt dat de samenwerking met het koel- en preparatiebedrijf van langdurige aard zal zijn en dat de toekomst van de tentoonstelling daarmee voor een lange periode gewaarborgd is.

Vast staat ook dat de consumentenbeurs, de businessbeurs en de marktbroeishows eveneens een plek zullen krijgen in de nieuwe huisvesting. Voor de organisatoren betekent de verhuizing van Agriport A7 naar Bovenkarspel een nieuwe uitdaging om ook hier weer een succes van te maken.

In feite is het HFF hiermee terug op de basis van weleer, want voordat de show verhuisde naar eerst Zwaagdijk en later Middenmeer, werd de show al jaarlijks onder de naam ‘Westfriese Flora’ in Bovenkarspel gehouden. De komende tentoonstelling wordt gehouden van 22 februari tot en met 26 februari 2012.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.