Home

Nieuws 194 x bekeken

HAS organiseert seminar over marges vleesketen

's-Hertogenbosch– Studenten bedrijfskunde en agribusiness aan de HAS Den Bosch organiseren een bijeenkomst over het thema: hoe zorgen we ervoor dat de marges binnen de vleesketen evenwichtig verdeeld worden over de verschillende schakels.

De vleesketen heeft te maken met hevige prijsfluctuaties en steeds strengere wet- en regelgeving. Voornamelijk de agrarisch ondernemers zien de kostprijs schommelen onder andere als gevolg van fluctuerende voerprijzen. Om een duidelijk beeld te scheppen omtrent dit actuele onderwerp organiseren studenten een interactief seminar over dit onderwerp.

Johnny Hogenkamp, varkenshouder en directeur van Farmfocus, Ruben van Boekel, redacteur van Pig Business en Jos Groothedde, directeur van Groothedde. zullen tijdens de bijeenkomst hun visie op de sector geven. Een panel zal de middag sluiten met een discussie om de toekomstvisie voor de gehele keten helder te krijgen.

Het seminar vindt plaats op dinsdag 18 oktober in het gebouw van Hogeschool HAS Den Bosch. De middag start om 14.30 uur. Vanaf 14.00 uur is de zaal open voor belangstellenden. Omstreeks 17.00 uur wordt de middag afgesloten en wordt de mogelijkheid geboden om onder het genot van een drankje met andere belanghebbenden uit de vleessector na te praten.

De bijeenkomst is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Of registreer je om te kunnen reageren.