Home

Nieuws 205 x bekeken 2 reacties

ELI: Fout in Miljoenennota over glastuinbouw

Den Haag - Het kabinet bezuinigt toch niet op de glastuinbouwregelingen MEI en IRE. Volgens het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (ELI) is de passage hierover in de Miljoenennota onjuist.

Daaruit bleek donderdag dat het departement van plan is flink te korten op de Marktintroductie Energie Innovaties en de Investeringsregeling Energiebesparing. Een dag later meldt ELI dat voor beide regelingen volgend jaar juist iets meer geld beschikbaar komt.
Het gaat om een budget van 11,5 miljoen euro voor de MEI (in 2011: 10,3) en 3,5 miljoen voor de IRE (in 2011: 2,1). Volgens het ministerie zal de verkeerde vermelding in de Miljoenennota worden aangepast.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    f.achten@fsv.nl

    ter info

  • no-profile-image

    Foutje bedankt! beleid. Blijkt maar weer dat door al dat gehaast om de miljoenennota voortijdig te kunnen lekken fouten worden gemaakt. Met welke fouten van het kabinet zal er nog meer uit de hoed worden getoverd? Hoeveelheid PGB geld? Minder PGB geld drijft de overheid de mensen naar de ZZP, meer geld ter
    beschikking stellen om toch de benodigde hulp te kunnen leveren. Lang leve de bezuinigingen op het PGB.

Of registreer je om te kunnen reageren.