Home

Nieuws 354 x bekeken

Bloemen en planten en bloemist in nieuw tv-programma

Leiden - Bloemenbureau Holland, FloraHolland en de Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW) stappen gezamenlijk in het nieuwe RTL4-programma ‘Krabbé staat op straat’. Leiden - Bloemenbureau Holland, FloraHolland en de Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW) stappen gezamenlijk in het nieuwe RTL4-programma ‘Krabbé staat op straat’. Leiden - Bloemenbureau Holland, FloraHolland en de Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW) stappen gezamenlijk in het nieuwe RTL4-programma ‘Krabbé staat op straat’.

De drie sierteeltorganisaties gaan hiermee een unieke samenwerking aan die zorgt voor extra aandacht voor bloemen en planten. “Via het programma kunnen we de campagneboodschappen ‘Mooi hè …wat bloemen doen’ en ‘Met een plant groeit er iets moois’, extra inhoud te geven”, aldus Ed van de Genugten van het Bloemenbureau.

“En ook de bloemist zal zijn vakmanschap en creativiteit ruimschoots laten zien in het ‘prime time‘ tv-programma.” Presentator Martijn Krabbé zal vanaf 25 oktober, acht weken lang in een nieuw programma de woonkamers van drie gezinnen onder handen nemen. Onder leiding van Rudi Tuinman en Pascal Koelman van het bureau 2Dezign gaan de bewoners samen met professionals aan de slag met hun eigen inrichting. Met de oude meubels als vertrekpunt wordt de woonkamer voorzien van een verrassend nieuwe look.

“En belangrijker nog: bloemen en planten krijgen op de goede manier de aandacht die we zoeken”, concludeert Ed van de Genugten. FloraHolland levert voor het programma topproducten van topkwekers. De bloemisten zullen in het programma’s nadrukkelijk hun toegevoegde waarde tonen vanuit hun creativiteit en vakmanschap en daarmee het vak van bloemist aantrekkelijk te presenteren.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.