Home

Nieuws 287 x bekeken

Bemonstering mogelijk via het Digitaal Klantenloket

Lisse – De Bloembollen Keurings Dienst (BKD) in Lisse meldt dat vanaf heden het voor gebruikers van het Digitaal Klanten Loket (DKL) mogelijk is om bemonstering van partijen digitaal aan te vragen.

Dit biedt een aantal grote voordelen. Zo zal het bezoek van de BKD keurmeester sneller en efficiënter verlopen. Verder hoeft de keurmeester niet alle gegevens ter plekke in te voeren omdat die al in het BKD systeem staan.

Door de digitale invoer heeft de bollenteler eerder inzicht in de gegevens en kan daardoor op elk gewenst moment inspelen op veranderingen. Ook zullen er minder fouten ontstaan door de juiste overdracht van gegevens en kan de keurmeester sneller overgaan tot het nemen van monsters. DKL-gebruikers ontvangen van de BKD een flyer waarop stapsgewijs staat weergegeven wat er nodig is.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.