Home

Nieuws

600 spotjes over veilige groente in Duitsland

Zoetermeer - In Duitsland start een radiocampagne om het vertrouwen van Duitsers in verse groente te versterken.

Het radiospotje is een gezamenlijk initiatief van drie tuinbouworganisaties in België (Flandria), Duitsland (BVEO) en Nederland (GroentenFruit Bureau). In heel Duitsland wordt het spotje 600 keer uitgezonden. De campagne wordt ondersteund door een folder. Supermarkten hebben 5 miljoen exemplaren besteld.

Onder de noemer ‘Verse groenten, gezond en veilig’ is deze campagne ondergebracht bij de Duitse voorlichtingstichting ‘5 am Tag’ . Het is niet duidelijk hoe sterk het Nederlands accent in de campagne doorklinkt. Eerder liet het bureau merken dat de Nederlandse herkomst er in zou doorklinken.

Of registreer je om te kunnen reageren.