Home

Nieuws 2 reacties

Wageningen coördineert wereldwijde duurzaamheidsorganisatie

Wageningen – Wageningen UR gaat de Europese activiteiten van The Sustainability Consortium coördineren (TSC). Dit is een organisatie van producenten en retailbedrijven, die zich bezighoudt met verduurzaming van productieketens.

Onder meer Unilever en Ahold zijn hier lid van. Bestuursvoorzitter Aalt Dijkhuizen van Wageningen UR zal toetreden tot het bestuur van TSC. De universiteit wil niet alleen een inhoudelijke bijdrage leveren aan de organisatie, maar ook helpen met het uitbreiden van het netwerk.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Mijn God.....

  • no-profile-image

    Wageningen werkt goed voor zichzelf! De Nederlandse land en tuinbouw is men aan het verkwanselen. Wat willen ze de rest van de wereld bij brengen? We hebben te veel zakkenvullers en te weinig mensen die het echte werk moeten doen. En zeker de veantwoordelijkheid dragen dat alles optimaal wordt uitgevoerd en er dag en nacht voor klaar staan! Net deze mensen hebben de echte kennis!! Maar zij worden onder betaalt en uit gebuit. Zij hebben geen drie keer drie weken vakantie in het jaar! Helaas zijn dit de fijten!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.