Home

Nieuws

Waalkens voorzitter van Stichting Waddengroep

Buitenpost – Oud-kamerlid Harm Evert Waalkens uit Finsterwolde wordt voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting Waddengroep.

”In mijn tijd als Tweede Kamerlid ben ik altijd voorstander geweest om streekproducten een prominente rol te laten spelen binnen de multifunctionele landbouw, recreatie en toerisme. Hier liggen grote kansen, want streekproducten geven de regionale economie een enorme impuls”, aldus Waalkens.

Waalkens heeft een biologisch melkveebedrijf in Finsterwolde. Hij was van 1998 tot 2010 lid van de Tweede kamer namens de PvdA. Waalkens volgt met zijn voorzitterschap oud-gedeputeerde Jaap van Dijk van de provincie Groningen op. Hij was zeven jaar voorzitter van de Raad van Toezicht van de Waddengroep.

Stichting Waddengroep zet zich vooral in voor de promotie van streekproducten uit het Waddengebied.

Of registreer je om te kunnen reageren.