Home

Nieuws

Versdirect introduceert nieuw soepconcept bij Plus

Barendrecht – Versdirect.nl introduceert een nieuw soepconcept met verse paprika, courgette of tomaat van eigen telers.Het concept zal dinsdag 16 augustus verkrijgbaar zijn bij Plus supermarkt in Pijnacker. Het kant-en-klaarconcept wordt verkocht onder het label Soepgoed.

De doosjes bevatten ingrediënten voor vier personen. Behalve verse groenten, bevatten de pakketten ook een kruidenmix, zonder kunstmatige ingrediënten.

Plus geeft aan dat de leverancier en Plus al langer een goede relatie hebben en om die reden de telers een kans geven het product in het schap te leggen. Het is de bedoeling dat in week 33 een productdemonstratie gegeven gaat worden.

”De paprikakweker is onze overbuurman”, aldus de lokale groentechef. ”Dat is zeer dicht bij huis. Onze klanten zijn daar gevoelig voor. Het creëert een stukje vertrouwen.”

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.