Home

Nieuws 216 x bekeken

PPH met bedrijfsleven op Green is Life

Boskoop – Plant Publicity Holland (PPH) is samen met het bedrijfsleven aanwezig op de beurs 'Green is Life' in de Poolse hoofdstad Warschau.

Deze beurs duurt tot en met 28 augustus. Onder andere het project Colour your Life staat hierbij centraal. “Na twee jaar begint de campagne Colour your Life te leven bij de verkooppunten in Polen", aldus Remy Steijger, projectmanager buitenland bij PPH. In de stand van PPH zijn diverse voorbeelden gevisualiseerd uit de campagne waarmee wordt aangetoond dat juist de presentatie van het product in combinatie met het promotiemateriaal verkoopverhogend werkt. Remy geeft in de stand uitleg hoe de tuincentra zelf dit promotiemateriaal op maat kan maken.

Vanuit PPH wordt vanwege deze campagne de media in Polen maandelijks bestookt met persberichten en fotomateriaal.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.