Home

Nieuws 174 x bekeken

Nieuwe wervingscampagne LTO Noord richt zich op mede-ondernemers

Zwolle – LTO Noord heeft als ambitie om 2.500 mede-ondernemers te werven als lid van de belangenorganisatie. LTO Noord heeft hiervoor een nieuwe promotiecampagne ontwikkeld, waarin wordt gewezen op het voordeel dat mede-ondernemers hebben als ze lid worden. De campagne begint dit najaar.

Het lidmaatschap van LTO Noord voor mede-ondernemers is in veel gevallen gratis. Het bestuur van LTO Noord heeft zijn afdelingen gevraagd een eventuele afdelingsbijdrage voor mede-ondernemers af te schaffen, waardoor het lidmaatschap voor hen gratis is. Sommige afdelingen vroegen nog een bijdrage van ongeveer 15 euro per persoon.

Het is niet voor het eerst dat LTO Noord een ledenwerfcampagne houdt. Bij een voorgaande wervingsactie kregen leden die een nieuw lid aanbrachten 100 euro. Dit resulteerde in 143 nieuwe leden.

LTO Noord telde per 1 januari 2011 ruim 30.400 leden. Daarvan hadden er ruim 19.000 een eigen bedrijf en waren er bijna drieduizend mede-ondernemer. De belangenorganisatie kampt al jaren met een afname van het aantal leden. De laatste drie jaar daalde het aantal bedrijfsleden jaarlijks met gemiddeld 5 procent per jaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.