Home

Nieuws 2 reacties

Nieuwe variant paprikamix bij AH

Zaandam – Albert Heijn heeft sinds kort een nieuwe variant van de paprikamix in zijn schappen liggen. Daarbij is de groene paprika vervangen door een oranje.

De nieuwe variant, met de kleuren rood, geel en oranje, wordt sinds kort aangeboden naast de bestaande variant, waarin wel een groene paprika aanwezig is. Volgens de supermarkt was er behoorlijk veel vraag van klanten naar deze specifieke combinatie.

Het is onduidelijk of de mix definitief in het assortiment van Albert Heijn wordt opgenomen. Ook geeft de retailer geen duidelijkheid over de reden die klanten aangeven waarom ze de oranje paprika liever in een mix terugzien dan een groene.

Het gaat volgens een woordvoerder ’niet per se’ om een try-out. De afzet van de nieuwe productvariant zal wel nauwgezet gevolgd worden. Op de vraag of de nieuwe variant mogelijk de variant met een groene paprika gaat vervangen, wil de retailer niet vooruitlopen.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  EPI

  Origineel van Albert Heijn. Ik vraag me af hoe ze erop gekomen zijn. Vast van ene M v 't H. Niettemin jammer dat ze niet creatiever met smaken aan de gang gaan want om er maar over te denken om de groene voor een oranje te vervangen is een verarming van het smaakpallet dat wordt aangeboden aan de consument.De eigenzinnige smaak van de groene paprika ondersteunt vele gerechten evenzo geldt dat de zoete delicate smaak van de oranje paprika dat in andere gerechten doet. De consument is over het algemeen meer zoet georienteerd dus indien dat het vergelijk wordt ligt zal het antwoord snel zijn gevonden.
  Jammer van het experiment!

 • no-profile-image

  consument

  Ik ben er blij mee, de groene lag altijd als laatste in de koekast en belandde zo nu en dan in de container. Nu worden ze sneller allemaal opgegeten en dus worden en sneller weer nieuwe gekocht..

Of registreer je om te kunnen reageren.