Home

Nieuws 267 x bekeken

Nieuwe producthandleidingen Dahlia, Iris en Gladiool

Hillegom - Onlangs heeft het Internationaal Bloembollen Centrum (IBC) met medewerking van het Productschap Tuinbouw voor de bloementeler -en handelaar de producthandleidingen ‘De teelt van de dahlia’, ‘De teelt van de iris’ en ‘De teelt van de gladiool’ uitgebracht als leaflet.

De handleidingen staan vol praktische informatie over de broeimethode tot en met de oogst en de verwerking van de bloemen. De informatie wordt ondersteund met recente kleurenfoto’s. De leaflets zijn er in het Engels en Russisch en worden op tentoonstellingen aan belangstellenden meegegeven om de interesse voor de broeierij te stimuleren. Met name in verre groeimarkten is veel behoefte aan deze informatie.

De gratis producthandleidingen zijn tevens in meerdere talen digitaal beschikbaar op de IBC-website.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.