Home

Nieuws 172 x bekeken

Naktuinbouw opnieuw erkend als opleider voor ESF-subsidie bij Colland

Roelofarendsveen – Naktuinbouw is opnieuw erkend als opleider voor ESF subsidies. Veel workshops en opleidingen van Naktuinbouw zijn derhalve ook in het schooljaar 2011-2012 in het opleidingsaanbod van het ESF-webportal opgenomen.

Vanaf heden kunnen bedrijven opnieuw een ESF-subsidieaanvraag indienen via het ESF-webportal van Colland. ESF staat voor Europees Sociaal Fonds. Dankzij ESF kunnen werkgevers in de sectoren Hoveniers- en Groenvoorziening, Loonwerk en Open Teelten landbouw en tuinbouw tot maximaal 40% subsidie krijgen voor een deel van hun subsidiabele opleidingskosten. Voor nadere informaties kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Naktuinbouw in Roelofarendsveen.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.