Home

Nieuws 232 x bekeken

Internetgroentewinkel in financiële problemen

Venlo – De online groentewinkel en bakker Vershuys.com heeft de activiteiten gestaakt door financiële problemen. Dat maakt de internetwinkel zelf bekend.

De groei van het bedrijf was uitstekend, stelt het bedrijf in een melding aan de klanten. De huidige aandeelhouders kunnen de financiële groei niet meer bijhouden. In een regionaal krantenbericht spreekt het bedrijf over het terugtrekken van één van de financiers. Het is niet bekend welke investeerder dat is.

Groentehandelaar Theo Koning nam via een investeringsmaatschappij eerder een aandeel in deze internetwinkel die direct van lokale telers en boeren en bakkerij product verkocht.

Koning zei in maart nog dat internet product uit de bulk kan halen. Hij stak met compagnon Frankort 250.000 euro in Vershuys, een model dat versproduct regionaal afzet. Het gaf consumenten de kans om op de computer te lezen over de verschillen tussen tomatenrassen. Nu wil Koning niet reageren op de ontwikkelingen bij dit bedrijf. ”Over twee weken kunnen we er mogelijk meer over zeggen.”

Op de website geeft commercieel directeur Marwin Dekkers van Verhuys aan dat gewerkt wordt aan een doorstart. Hij gelooft nog heilig in het model dat een voorloper is van de trend vers-van-het-land gemaksgolf en praat nu met nieuwe investeerders.

Of registreer je om te kunnen reageren.