Home

Nieuws

Goed jaar voor AB Fryslân & Noord-Holland

Sneek – Bedrijfsverzorgingsorganisatie AB Fryslân & Noord-Holland heeft een goed jaar achter de rug. In 2010 steeg de omzet met 5 procent naar bijna 76 miljoen euro, zo blijkt uit jaarverslag.

Vorig jaar daalde de omzet nog met 4 procent. Aanvankelijk zag het er naar uit dat die trend zich zou doorzetten, maar na de zomer zorgde economisch herstel voor een lichte groei. Dat de vraag naar flexibele arbeid toeneemt, komt ook doordat ondernemers lessen uit de crisis hebben getrokken en risico’s willen vermijden.

AB Fryslân & Noord-Holland is blij met de cijfers, zeker omdat het bedrijf vorig jaar nog te kampen had met de naweëen van een fusieproces. Niettemin waarschuwt de organisatie voor te veel optimisme, omdat het te vroeg zou zijn te stellen dat de economische problemen voorbij zijn.
De komende jaren werkt de bedrijfsverzorgingsdienst aan de modernisering van de reductieregeling. Ook wil het bedrijf zich meer gaan richten op een aantal kernsectoren; naast de land- en tuinbouw zijn dat onder meer bouw, transport en horeca & recreatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.