Home

Nieuws 185 x bekeken

Geslaagde recordpoging langste vegetarische tafel

Amsterdam – Meer dan tweehonderd mensen zaten woensdagavond op de Neude in Utrecht gelijktijdig aan de witlof. Daarmee is het record gevestigd van de langste vegetarische tafel van Nederland.

De vegetarische tafel is de aftrap van de Vegetarische Restaurantweek, die in oktober plaatsvindt. De Nederlandse Vegetariërsbond wil hiermee de aandacht vestigen op de vele mogelijkheden die de vegetarische keuken biedt en het vegetarische aanbod in restaurants verbeteren.

Het record is de eerste in zijn soort in Nederland. De langste vegetarische tafel is geen categorie in het Guinness Book of Records.

Meer dan honderd restaurants hebben zich inmiddels aangemeld voor de Vegetarische Restaurantweek. De week wordt georganiseerd door de Nederlandse Vegetariërsbond en het radioprogramma Vroege Vogels in samenwerking met Variatie op de Kaart en Dinnersite.

Of registreer je om te kunnen reageren.