Home

Nieuws

Belgische Boerenbond investeert in diergeneesmiddelen

Leuven - Agri Investment Fund, het investeringsfonds van de Belgische Boerenbond, is de grootste aandeelhouder geworden van het bedrijf Okapi Sciences, ontwikkelaar van diergeneesmiddelen. Boerenbond heeft nu een belang van 33 procent in het bedrijf.

Okapi Sciences werd opgericht in 2007 in Leuven en richt zich op de ontwikkeling van antivirale middelen voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Momenteel heeft het bedrijf nog geen producten op de markt, maar verwacht wordt dat dit in de loop van 2012 of 2013 zal gebeuren. Het gaat om twee producten voor huisdieren. Ook werkt Okapi Sciences aan producten die uitbraken van mond- en klauwzeer en varkenspest moeten helpen bestrijden. In de voorbije drie boekjaren haalde de onderneming een overgedragen verlies van 3,8 miljoen euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.