Home

Nieuws 277 x bekeken

Total Produce in de race voor overname Agrexco

Dundalk – De Ierse multinational Total Produce heeft interesse getoond in Agrexco. Het Israëlische marktleidende exportbedrijf Agrexco staat in de verkoop en tien buitenlandse firma’s hebben interesse getoond.

Daaronder is dus ook Total Produce een belangrijke partij met vestiging in Nederland. Total Produce is Iers maar nam de laatste jaren met onder meer Haluco een stevige positie in de Nederlandse glastuinbouw.

Eén andere buitenlandse partij met interesse in Agrexco is bekend. Het betreft een Amerikaans investeringsconcern Pain & Partners. Total Produce werkte al eerder samen met Agrexco en verwacht internationale synergie door Agrexco verder te vervlechten in de onderneming.
Agrexco is in financiële problemen geraakt en zou een schuld hebben van 106 miljoen euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.