Home

Nieuws 174 x bekeken 1 reactie

NVAF ontstemd na gesprek PT-voorzitter Van Ardenne

Nibbinxwoud - De Nieuwe Vrije Agrarische Federatie (NVAF) is ontstemd na een onderhoud met de nieuwe PT-voorzitter Agnes van Ardenne. Volgens de protestorganisatie koerst de PT-voorzitter op een vergroting van het PT, terwijl de ondernemingspeiling juist zou aangeven dat het PT onvoldoende draagvlak heeft bij telers. Die houding noemt de NVAF respectloos en onbegrijpelijk.

Een woordvoerder van Van Ardenne erkent dat een gesprek heeft plaatsgevonden bij een bedrijfsbezoek bij een kritische teler. “Die had aangegeven daarbij NVAF-bestuurders uit te nodigen. In dat gesprek is over en weer gesproken. Van Ardenne heeft daarin gezegd hoe zij de toekomst van het PT ziet.” Van Ardenne liet recent aan media weten dat het best kan dat het PT na een moderniseringsslag juist meer taken krijgt dan nu. “Dat is hypothetisch, maar ze heeft ook gezegd dat het best tegen lagere heffingen kan.” Van Ardenne wil met de ondernemingspeiling in de hand en het advies van het Topteam Tuinbouw een toekomstagenda samenstellen.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Typisch politici: niet luisteren naar mensen, gewoon je eigen zin doorrammen en dat nog verkopen als iets dat de mensen willen ook!

Of registreer je om te kunnen reageren.