Home

Nieuws

Landgard lijft gft-importeur Walter Pott in

Straelen- Groente- en fruitveilingbedrijf Landgard Obst & Gemüse neemt fruitimporteur Walter Pott Fruchtimport over.

De twee Duitse partners mikken daarmee op een verhoogd serviceniveau en een ruimer assortiment in de handel met de grootgrutters op zowel de thuismarkt als de aangrenzende buurlanden. De regionale productie van Landgard en de wereldwijd ingekochte verse gft-producten van Walter Pott vullen elkaar prima aan, aldus de toelichting bij de acquisitie.

Walter Pott is gevestigd in Leverkusen-Opladen en beschikt over een 10.000 vierkante meter koelhuis- en andere opslagcapaciteit. Er werken 120 mensen. Landgard is een coöperatieve onderneming met als eigenaars de tuinbouwondernemers voornamelijk in de regio Noordrijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.