Home

Nieuws 195 x bekeken 1 reactie

LTO wil overleg met Kamp over werkvergunning

Den Haag - LTO Nederland wil snel met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in overleg over de patstelling rond de tewerkstellingsvergunningen.

Nieuwe Oogst meldt dat vice-voorzitter Hans Huijbers van LTO Nederland heeft voorgesteld snel te gaan praten. Hij deed dat na de uitspraak van de Haagse bestuursrechter, die oordeelde dan het beleid van minister Henk Kamp in strijd is met het vertrouwensbeginsel.
"We willen proberen om in gezamenlijk overleg tot praktische oplossingen te komen. Eerder had dat geen resultaat, na deze uitspraak van de rechter ligt de situatie toch anders', zegt Huijbers.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Han1

    Dat de boeren graag goedkoop personeel willen hebben kan ik me voorstellen. Maar dat ze liever een buitenlander aan het werk hebben en de Nederlanders uit staatsruif (ook boeren belasting) laten vreten begrijp ik niet. Waarom laten we de maatschappij door zieken en nemen steeds de weg van de minste weerstand importeer een werkwillige en financier een werkschuwe (dubbel loon). Wees als ondenemer dan consequent en verplaats je bedijf naar het land van de werkwilligen, heeft deze een socialer bestaan en help je de economie van zijn land niet met stapjes vooruit maar met sprongen.

Of registreer je om te kunnen reageren.