Home

Nieuws 166 x bekeken

Komkommertijdeditie Donald Duck voor Bleker

Veendam - Om jonge lezertjes ook in de nieuwsarme zomer te bedienen, verscheen maandag een speciale komkommertijdeditie van de Donald Duck. Staatssecretaris Henk Bleker (Landbouw) kreeg het eerste exemplaar overhandigd in Veendam.

Bleker zette zich de afgelopen tijd in voor de telers en handelaren in komkommers, tomaten en paprika's die vanwege de Ehec-uitbraak hun producten amper nog verkochten. Dinsdag praat de Europese Commissie over de verdeling van 215 miljoen euro die beschikbaar is voor Europese bedrijven die schade leden. Het is nog niet duidelijk hoeveel geld er komt voor Nederlandse bedrijven die door de Ehec-crisis zijn getroffen.

De komkomertijdeditie is een initiatief van uitgeverij Sanoma en C1000.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.