Home

Nieuws 235 x bekeken

ING vergroot belang in CSM

Amsterdam - Financieel concern ING heeft zijn belang in bakkerij-ingrediëntenproducent CSM vergroot.

Dat blijkt uit een melding van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Volgens het register houdt ING sinds 5 juli een belang van 10,59 procent, overeenkomend met 7,48 miljoen aandelen. De meeste recente melding daarvoor dateert van 30 juli 2009 toen ING een belang hield van 5,37 procent of wel 3,65 miljoen stukken.

CSM waarschuwde op 5 juli nog dat de winst in het eerste halfjaar lager zal uitvallen dan een jaar eerder omdat de grondstofkosten hoger zijn dan eerder werd verwacht. Het bedrijf rekent op een bedrijfsresultaat van 80 miljoen euro, 20 procent minder dan in dezelfde periode van 2010. De omzet zal wel toenemen, aldus de onderneming.

Of registreer je om te kunnen reageren.