Home

Nieuws

Honderden schademeldingen bij Interpolis

Tilburg - Verzekeraar Interpolis heeft 826 schademeldingen binnengekregen als gevolg van de hevige regen en storm die donderdag over Nederland trokken. Hiervan kwamen 265 meldingen uit de provincie Zuid-Holland. Dat maakte Interpolis vrijdagochtend bekend.

Van de schademeldingen waren er 764 afkomstig van particulieren en 62 van bedrijven. De meeste claims gingen over waterschade, zoals verstopte afvoeren, ondergelopen kelders en lekkages. Interpolis ontving ook tientallen meldingen vanuit de agrarische sector. De hevige regenval veroorzaakte hier vooral schade aan kassen en gewassen.

Na Zuid-Holland kwamen de meeste meldingen uit de provincie Noord-Brabant (108 meldingen). Omdat de verzekeraar het erg druk heeft met het beantwoorden van alle telefoontjes, heeft hij extra mensen ingezet.

Wat de totale schade is, kan Interpolis nog niet zeggen. ,,In de loop van volgende week kunnen we daar waarschijnlijk meer over kwijt'', aldus een woordvoerder.

Of registreer je om te kunnen reageren.