Home

Nieuws 2 reacties

Groenteteler veroorzaakt Noors drama

Oslo - Een Noorse groenteteler is de veroorzaker van een ongekend groot drama in Oslo, meldt het Duitse weekblad Der Spiegel.

Meer dan tachtig mensen zijn door de aanslagen van gisteren gedood. De 32-jarige Noor kon als groenteteler makkelijk aan grote hoeveelheden kunstmest komen. In mei kocht hij 6 ton kunstmest, laat Felleskjoepet Agri, een leverancier van agarische producten, zaterdag weten. In het verleden is kunstmest gebruikt voor het maken van explosieven.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Moet deze kop ons waarschuwen voor groente telers? Zijn alle mensen die kunnen beschikken over kunstmest potentiele aanslag plegers? Ik lijkt mij volkomen onnodig om te vermelden dat de man groente teler was of is. Hij is eenvoudig een extremist die onschuldige / anders denkende mensen vermoord en daarmee een moordenaar.

 • no-profile-image

  het is een groot drama, gepleegd door een extremist
  ik ben het dan ook volkomen eens met Han
  de kop boven het artikel is dan ook volkomen misplaatst
  ga bij de Prive werken Ramaker
  misselijkmakende aanhef

Of registreer je om te kunnen reageren.