Home

Nieuws 230 x bekeken

GMP+ International en QS tekenen nieuwe acceptatieovereenkomst

Den Haag – GMP+ International en het Duitse Qualität und Sichterheit hebben een nieuwe overeenkomst gesloten over de wederzijdse acceptatie van de voederveiligheidschema’s.

De organisaties erkennen elkaars kwaliteitsschema’s die betrekking hebben op handel, transport, en op- en overslag van diervoeders. Sinds 2006 erkenden de beide organisaties al elkaars schema’s die betrekking hebben op de productie van voeders.

In de praktijk betekent de nu getekende overeenkomst voor GMP+ en QS-gecertificeerde bedrijven een besparing in tijd en geld, omdat dubbele audits en controles worden voorkomen. Ook kunnen GMP+ gecertificeerde bedrijven nu zonder problemen leveren aan QS-gecertificeerde bedrijven en andersom.

Of registreer je om te kunnen reageren.