Home

Nieuws 1 reactie

244 miljoen euro voor 183 milieu-projecten

Brussel- De Europese commissie voor milieu stelt 244 miljoen euro beschikbaar voor 183 nieuwe projecten op natuur- en milieugebied. Het gaat om projecten zoals natuurbehoud, klimaatverandering, duurzame technologie en kennis en communicatie over milieuzaken.

De investeringen worden deels ook door lidstaten betaald, waardoor het om een totale investering van 530 miljoen euro gaat.

Commissaris Janez Potocnik van natuur en milieu zegt dat de projecten niet alleen een significante bijdrage leveren aan natuurbehoud en verbetering van het leefmilieu, maar dat het ook bijdraagt aan de strijd tegen de klimaatverandering.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Eerst maar eens kijken of er daadwerkelijk milieuvervuiling is. Deze "problemen" zijn vaak bedacht (gecloncludeerd) door niet al te snuggere "wetenschappers". Het scheelt vele miljoenen, zoniet miljarden als eerst eens naar het waarheidsgehalte van de "problemen" wordt gekeken.

Of registreer je om te kunnen reageren.