Home

Nieuws 377 x bekeken

Van Os legt voorzitterschap Inova Fruit neer

Geldermalsen – Floor van Os heeft besloten zijn voorzitterschap bij Inova Fruit neer te leggen.

Binnen de nieuwe structuur wordt gezocht naar een externe voorzitter, die zijn positie moet innemen. Wie zijn opvolger wordt, is nog niet bekend. Volgens Van Os wordt er momenteel gekeken naar een geschikte vervanger. Voorlopig zal een lid van de Raad van Commissarissen de functie van voorzitter waarnemen, verwacht hij.

Van Os zegt het na tien jaar voorzitterschap een goed moment te vinden om zich terug te trekken. "Ik vond tien jaar voldoende, er vindt nu een nieuwe start plaats. Bovendien was het onderdeel van het plan om met een externe voorzitter te gaan werken."

Van Os was tevens afgevaardigde van The Greenery, de grootste aandeelhouder van Inova Fruit. De afzetorganisatie zal binnen de nieuwe afzetstructuur twee afgevaardigden leveren. Eén daarvan is Greenery-directeur Philip Smits.

Behalve Smits zitten ook directeur Michel Schrijnemaekers van Veiling Zuid-Limburg, Peter van Os van Veiling Zaltbommel en Renaat Kuijpers van Veiling Haspengouw in de Raad van Commissarissen.

Of registreer je om te kunnen reageren.