Home

Nieuws 200 x bekeken

Tientallen handelsattachés en ambassademedewerkers op Floriade

Venlo - Handelsattachés en ambassademedewerkers van de verschillende deelnemende landen aan de Floriade 2012 in Venlo waren woensdag op bezoek op het Floriadeterrein.

De attachés en ambassademedewerkers zijn de vaste contactpersonen als het gaat om officiële landeninzendingen. Algemeen Directeur Paul Beck en Commissaris Generaal Gabor van de Floriade ontvingen de gasten in het Preview Center. Hier kregen zij onder meer een presentatie over de voortgang van de Floriade en over de mogelijkheden voor de deelnemende landen van Directeur Projecten Sven Stimac.

Uiteraard maakten de handelsattachés en ambassademedewerkers ook een rit in de Floriade Kabelbaan en kregen ze een rondleiding over het park. De dag werd afgesloten in het Vriendenbos. Hier was een informatiemarkt georganiseerd. De delegaties kregen hier informatie over onder meer de matchmaking events die er voor landen worden georganiseerd, de mogelijkheden voor deelname aan het culturele programma en informatie over visa, vergunningen en andere juridische zaken rondom deelname. Inmiddels hebben ongeveer 25 landen zich geregistreerd voor de Floriade. De organisatie verwacht uiteindelijk ca. 35 landen te verwelkomen.

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.