Home

Nieuws 179 x bekeken

Telers Coforta op promotietour in Duitsland

Barendrecht – Telers van Coforta delen vrijdag, zaterdag en zondag in vijf steden in Duitsland Nederlandse glasgroente uit en organiseren proeverijen.

Vrijdag staat de vrachtwagen van tomatentelersvereniging Prominent in Dusseldorf en Oberhausen. Met opvallende bakfietsen en vanuit een grote kraam wordt het product uitgedeeld. Het verpakte product is voorzien van het logo ’Kontrolierte Klasse’ van GroentenFruitBureau met daarbij een folder waarin de borging van de Nederlandse producten wordt beschreven op de gebieden veiligheid, versheid, natuurlijkheid, duurzaamheid, vakmanschap, beschikbaarheid en smaak.

Op zaterdag 25 juni bezoekt The Greenery de steden Bremen en Hannover om product uit te delen en ook hier de consument uitleg te geven over de teeltwijze en herkomst van Nederlandse komkommers, tomaten en paprika’s.

De tour met vrachtwagens wordt afgesloten op het Konsum Festival in Leipzig op zondag 26 juni. Op dit festival verkoopt The Greenery product vanuit de vrachtwagen en is het GroentenFruitBureau vertegenwoordigd met hun Geschmackshaus.

Of registreer je om te kunnen reageren.