Home

Nieuws 158 x bekeken

PPE: draagvlak prima

Zoetermeer – Het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) heeft een uitstekend draagvlak in de eigen sector.

Dit concludeert het PPE uit het onderzoek van Bureau Bartels. 94 procent van de ondervraagde ondernemers heeft 'ja' geantwoord op de vraag of het productschap moet blijven bestaan. Het PPE-bestuur is blij met dit resultaat en brengt het onder de aandacht van de betrokken ministers en staatssecretarissen en de politiek.

In het onderzoek zijn 55 bedrijven in de pluimveesector en 55 bedrijven in de eiersector geraadpleegd. Binnen die beide sectoren is onderscheid gemaakt tussen bedrijven in de primaire sector en bedrijven in de verwerking. Binnen die vier groepen van bedrijven heeft Bartels bedrijven willekeurig geselecteerd. Daarnaast zijn de 10 grootste bedrijven (de grootste heffingbetalers) per subgroep ondervraagd.

Of registreer je om te kunnen reageren.