Home

Nieuws 214 x bekeken

'Ondernemers steunen productschap vee en vlees'

Zoetermeer - Driekwart van de ondernemers in de vee- en vleessectoren vinden dat het Productschap Vee en Vlees moet blijven voortbestaan.

Dat concludeert het productschap uit een peiling die is uitgevoerd door Bureau Bartels. Het productschap wil de onderliggende cijfers niet vrijgeven totdat het rapport is aangeboden aan de Tweede Kamer, minister Kamp en de commissie Jorritsma, die een rapport maakt over de toekomst van de productschappen.

Volgens het productschap is het draagvlak groter bij ondernemers die weten wat het productschap doet. Het bestuur van het PVV constateert dat het productschap "de stille motor is achter veel activiteiten: degene die faciliteert is niet altijd zichtbaar."

Het PVV heeft woensdag in beslotenheid gesproken over het draagvlakonderzoek.

Of registreer je om te kunnen reageren.