Home

Nieuws

Olijslagers technisch directeur Pigture Group

Vught – Hans Olijslagers wordt per 1 september technisch directeur van Pigture Group. Dat heeft Pigture Group bekend gemaakt.Olijslagers is momenteel regiodirecteur bij Topigs voor Noordwest-Europa en directeur Topigs Nederland. Hij blijft naast zijn functie als technisch directeur ook regiodirecteur voor Noordwest-Europa. Voor de positie van directeur Topigs Nederland wordt een opvolger gezocht.

As technisch directeur krijgt Olijslagers de leiding over de afdelingen Support en Development, Research en de nieuw te vormen afdeling kernfokkerij. In deze nieuwe afdeling worden alle kernfokkerij-activiteiten van Topigs gebundeld om zo effectiever vooruitgang te boeken.

Samen met algemeen directeur Martin Bijl en financieel directeur van Hertrooij gaat Olijslagers de groepsdirectie van Pigture Group vormen. Olijslagers is daarmee de opvolger van Jan Merks die begin dit jaar de organisatie verliet.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.