Home

Nieuws 188 x bekeken

Kandidaat-voorzitter LTO Noord binnenkort bekend

Zwolle – De nieuwe kandidaat-voorzitter van LTO Noord wordt zeer binnenkort bekendgemaakt. Dat verklaart een woordvoerder van Hoek Consultancy, door LTO Noord belast met het zoeken naar een geschikte kandidaat. De procedure is in een afrondende fase beland.

Mogelijk wordt de kandidaat op de eerstvolgende ledenraadvergadering vrijdag besproken, maar dat wil LTO Noord niet bevestigen. Een woordvoerder zegt alleen dat de vertrouwenscommissie die de kandidaat uiteindelijk selecteert ”zelf het moment kiest” de kandidaat-voorzitter voor te stellen.
Volgens de woordvoerder is de organisatie niet op de hoogte van een bekendmakingsagenda.

De kandidaat moet volgens het profiel waarmee Hoek Consultancy heeft gezocht tenminste voor vier jaar beschikbaar zijn, tenminste een opleiding HBO-opleiding hebben genoten en strategische visie hebben.

Of registreer je om te kunnen reageren.