Home

Nieuws

Hendrix rondt overname visfokkerij af

Boxmeer – Hendrix Genetics heeft de overname van visfokkerijbedrijven Landcatch en LNS afgerond. Het bedrijf noemt de overname een belangrijke mijlpaal.

Directeur Thijs Hendrix noemt de overname een belangrijke mijlpaal voor Hendrix Genetics en Landcatch & LNS. ”De overname past heel goed bij onze 'multi-species'-strategie. We willen een toonaangevende positie in de visfokkerij, zoals we ook hebben bij legkippen, kalkoenen en varkens.”

Landcatch is leverancier van uitgangsmateriaal voor de zalmkwekerij. De fokkerij en productie faciliteiten zijn gevestigd in Schotland. Hendrix Genetics, gevestigd in Boxmeer, houdt zich bezig met de fokkerij van legkippen, kalkoenen en varkens en door de overname van Landcatch & LNS ook van zalm.

Of registreer je om te kunnen reageren.