Home

Nieuws

Extra Kom in de kas moet imago na Ehec oppoetsen

Bleiswijk – Zeker vijftien glasgroentebedrijven doen zaterdag mee aan een extra uitvoering van Kom in de Kas.

De speciale editie past in de campagne om het consumentenvertrouwen te herstellen, laat organisator LTO Groeiservice weten. Het gaat om bedrijfsbezoeken op bedrijven die in productie zijn. ”We hebben niet gevraagd aan bedrijven om het storten van product niet te tonen, maar het heeft niet onze voorkeur”, laat de organisatie weten.

Kom in de Kas sluit zaterdag goed aan bij de steuncampagne die vrijdag in Amsterdam plaatsvindt. De campagne Kom Op op de Nieuwmarkt toont veilingschuiten met komkommers en tomaten en er wordt een nieuw opgericht onderzoeksfonds overhandigd ter preventie van schadelijke bacteriën.

Of registreer je om te kunnen reageren.