Home

Nieuws

Dick Kroot nieuwe algemeen directeur Boerenbond Deurne

Deurne - Het bestuur van Boerenbond Deurne heeft Dick Kroot (46) per 1 augustus benoemd algemeen directeur van Boerenbond Deurne.

Hij volgt daarmee Ad Merks op, die begin februari vertrok na onenigheid in het management. Kroot is al 23 jaar werkzaam in de mengvoederindustrie en werkt nu nog voor Hendrix UTD in Duitsland. Boerenbond Deurne heeft een reeks van jaren een constante groei van productie en omzet laten zien. Het bestuur wenst dit consistent gevoerde beleid de komende jaren met een groeiscenario voort te zetten, zo maakt het bekend.

Het heeft er naar eigen zeggen het volste vertrouwen in dat de nauwe samenwerking van het weer gecomplementeerde directieteam zal leiden tot verdere ontwikkeling van de onafhankelijke ondernemersvereniging.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.