Home

Nieuws 314 x bekeken

Campagne voor imago Nederlandse groenten

Doetinchem - Om het imago van de tuinbouwsector te herstellen en het vertrouwen in Nederlandse groenten terug te winnen naar aanleiding van Ehec-crisis start de sector een landelijke campagne Kom op voor Nederlandse Groenten.

De campagne wordt gestart door op 24 juni speciaal gemaakte komkommer smoothies op het Binnenhof in Den Haag aan Staatssecretaris Bleker en Kamerleden aan te bieden en op de stations van Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Venlo smoothies uit te delen.

Op 24 juni is er tevens een grote manifestatie op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Met symbolische overhandiging van een nieuw opgericht onderzoeksfonds ter preventie van schadelijke bacteriën voor de sector. Niet alleen in Amsterdam, maar aan alle horeca ondernemers van Nederland zal een oproep gedaan worden om op 24 juni speciale drankjes of amuses van tomaat en komkommer te serveren.

agd.media

Of registreer je om te kunnen reageren.